Lego Marvel Black Panther Ejderha Uçağı 76186 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
339,99 TL 279,99 TL
18%

Stokta Yok
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Genç süper kahramanlar, Marvel filmlerinin en ünlü uçaklarından biri olan LEGO Marvel Black Panther Ejderha Uçağı ile Marvel Studios Avengers: Endgame filminden hava savaşlarını canlandırabilir.

Üstün süper kahraman savaş uçağı

Black Panther’in efsanevi uçağının bu aslına uygun modeli, çocuklara hem oynarken hem de sergilerken en iyisini sunmak için tasarlanmış göz alıcı bir settir. Bu fütüristik Wakanda uçağının ileri, geri, yukarı ve aşağı hareket eden 4 ayarlanabilen kanadı, 2 mermi atıcısı ve bir minifigürün kontrollere oturabileceği açılan bir kokpiti bulunur. Bu set, yaratıcı oyunları teşvik etmek için 3 minifigür içerir: Black Panther, kız kardeşi Shuri ve güç silahı olan kötü Chitauri savaşçısı.

LEGO Marvel Black Panther Ejderha Uçağı, Marvel filmlerinin en ünlü uçaklarından birini genç süper kahramanların ellerine veriyor.

Yaratıcı oyunları teşvik etmek için 3 minifigür içerir: Black Panther, kız kardeşi Shuri ve güç silahlı kötü Chitauri savaşçısı. Parçalarla yapılan Ejderha Uçağı, 2 mermi atıcıya sahiptir. Çocuklar Marvel filmlerinin yüksek hızlı aksiyonunu canlandırırken uçağın 4 kanadını ileri, geri, yukarı ve aşağı hareket ettirebilir, mermi atıcıları ateşleyebilir ve düşmanın silahından kaçabilir. 8 yaş ve üzeri Marvel filmi hayranları için özel bir doğum günü, yılbaşı ve tatil hediyesi. Ejderha Uçağı’nın yüksekliği 4 cm, uzunluğu 22 cm, genişliği 28 cm’dir ve diğer LEGO Marvel yapım setleriyle kolayca birleştirilebilir. Tüm LEGO Marvel yapım oyuncakları, genç süper kahramanlara sınırsız yaratıcı oyun olasılıkları sağlamak üzere tasarlanmış birinci sınıf kalitede oyun setleri sunar.

Parça Sayısı: 202

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor