Disney Frozen 2 Işıklı Dev Arendelle Şatosu E5495 | Diğer Karakterler&Figürler | Karakterler | Toolstoy
1.829,99 TL

Stokta Yok
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Disney Frozen 2 Işıklı Dev Arendelle Şatosu ile kızlar hayallerindeki şatoya kavuşuyor!

Disney Frozen/Karlar Ülkesi 2 filminden ilham alarak tasarlanan Işıklı Dev Arendelle Şatosu, farklı özellikleriyle filmin minik hayranlarını büyüleyecek.

Görkemli şato kapılarını açın ve şatonun 7 odadan oluşan 4 katını keşfedin. İlk katta mutfak, müzik odası ve taht odası, ikinci katta Anna ile Elsa'nın yatak odaları ve makyaj odası, üçüncü katta bir kütüphane ve en üst katta bir gözetleme kulesi bulunmaktadır.

Dev şatonun yüksekliği 152 cm, genişliği ise 122 cm. Her odada eğlenceli sahnelerin canlandırılması için piyano, taht, banket masası, makyaj masası, kanepe ve daha fazlasını içeren 14 aksesuar kutuya dahil.

Çocuklar hareketli balkonun altındaki düğmeye bastıklarında, Kuzey Işıklarından ilham alan renkli ışık gösterisini izleyebiliyor! Kraliyet dekorunu tamamlamak için tahtın önündeki "halı" dışarı çekildiğinde uzuyor.

Bu görkemli şato, Disney Frozen'ın büyülü dünyasından keyif alan çocuklar için harika bir hediye olacaktır.

HAREKETLİ BALKON: Hareketli balkona Disney Frozen Elsa veya Anna oyuncak bebeklerinden birini yerleştirin (Her biri ayrı satılır) ve şatonun katlarını çıkıp inmelerini sağlayın.

RENKLİ IŞIK GÖSTERİSİ: Oyun setinin, şatonun iç duvarlarında göz alıcı şekilde parlayan hareketli rengârenk ışıklarını açmak için hareketli balkonun tabanına basın.

Set içerisinde; şato, 14 aksesuar ve kullanma kılavuzu yer almaktadır.

Bebekler set içerisine dahil değildir.

3 x 1,5V AAA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahil değildir.

Ürün ölçüsü: 152 x 122 cm.

Kutu ölçüsü: 76 x 23 x 76 cm.

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor