Play-Doh Küçük Şefler Başlangıç Seti F6904 | Oyun Hamurları-Kumları | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
589,99 TL

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Haydi hazırlanalım!

Play-doh Küçük Şefler Başlangıç Seti? 14 oyun mutfak aksesuarı ve 5 Play-Doh rengiyle aşçı adayları için tasarlandı. Çocuklar, kalıpları ve kesicileri kullanarak oyun yiyeceği şekillerini kesebilir, ardından oyuncak bıçaklarla dilimlemek ve doğramak için oyuncak kesme tahtasındaki yönergeleri takip edebilir!

Play-Doh yiyecekleri yapmak için sarımsak presi, yumurta dilimleyici ve kesme tahtası kapağının alt tarafındaki yarım kalıplar gibi sanat ve el işi araçlarını kullanmayı çok sevecekler.

Bu mutfak oyun seti, çocukların eserlerini gururla sunabilmeleri için oyun tabaklarıyla birlikte gelir. İster ilk Play-Doh başlangıç seti, ister 3 yaş ve üzeri çocuklar için bir hediye olsun, bırakın Play-Doh oyuncaklarının keyfini çıkarsınlar!

 

Okul öncesi oyuncakları, 14 oyun mutfak aksesuarı ve 5 Play-Doh rengiyle çocukların doğrarken, dilimlerken ve şekil verirken mutfak temalı kreasyonlar yapmasına olanak tanır.

 

Play-Doh çilekleri, havuçları ve daha fazlasını oluşturmak için kesicileri ve kalıpları kullanın, ardından bunları dilimlemek için oyun kesme tahtasındaki eşleştirme yönergelerini izleyin.

 

Bu oyun yemek seti, taklit yumurta dilimleyici, dalgalı bıçak ve karides ve kruvasan gibi aptalca yiyecek şekilleri oluşturmak için çok sayıda yarım kalıp gibi sanat ve el işi araçları içerir.

 

Çocuklar küçükken ve hala öğrenirken, Play-doh Küçük Şefler Başlangıç Seti gibi oyuncaklar şekilleri, eşleştirmeyi, ince motor becerilerini ve yaratıcı hayal güçlerini keşfetmelerine yardımcı olabilir.

 

Bu Play-Doh setinde 2 onsluk kırmızı, yeşil, turuncu ve sarı ve  beyaz kutu bulunur. buğday içerir.

 

İçindekiler: 2 parçalı kesme tahtası, 2 tabak, sarımsak sıkma aleti, yumurta dilimleme aleti, 2 meyve kalıbı, 3 kesici, 1 rulo, 2 bıçak aleti, 4 adet iki onsluk kutu ve 1 adet bir onsluk Play-Doh kutusu içerir Bileşik (net ağırlık 9 oz/255 g).

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor