Lego Duplo Kasabası Kreşte Hayat 10992 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
1.499,99 TL

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Lego Duplo Kasabası Kreşte Hayat 10992
 

Bu eğitici oyun seti, çocuklar sayıları ve renkleri öğrenirken günlük rutinleri canlandırmalarını sağlar. 
 

Gerçekçi oyunla dolu Bu set, tıpkı gerçek bir kreşte olduğu gibi anne babaların ve çocukların sosyal oyun senaryolarını canlandırmalarını sağlayan yaratıcı aktivitelerle doludur.

Duyuları harekete geçirir Tüm LEGO DUPLO küçük çocuk oyuncakları gibi bu set de tutup inşa etmeyi teşvik eden, ilgi çekici tasarlanmış canlı renkte yapım parçaları içerir. 
 

Renkli ve eğitici çocuk oyuncağı LEGO® DUPLO® Kasabası Kreşte Hayat (10992) oyuncağıyla 2 yaş ve üzeri çocukları anaokuluna hazırlayın, sayılarla ve renklerle tanıştırın. 
 

Zengin çeşitlilikte karakterler Bu renkli oyuncak, küçük çocuklara sosyal ve iş birlikçi oyunları ve paylaşmayı öğretmek için bir anaokulu öğretmeni ve 3 çocuk içerir. 
 

Motor becerileri inşa edin Biri banyo, diğeri uyku alanı olmak üzere 2 renkli modelden oluşan bu kreş oyun seti, küçük çocuklara bol bol yapım eğlencesi alıştırması sunar. Küçük eller için tasarlandı Bu inşa edilebilen oyuncağın yüksekliği 13 cm, genişliği 19 cm’dir ve daha fazla gerçek dünya oyunları için diğer LEGO® DUPLO® oyuncaklarıyla kolayca birleştirilebilir. 
 

 

Meraklı çocuklar için erken çocukluk oyuncakları LEGO® DUPLO® setleri, eğlenceli hikayeler, büyüleyici renkler, çeşitli karakterler ve ilgi uyandıran detaylarla uzmanca tasarlanmıştır. 
 

Tutarlı kalite LEGO® DUPLO® oyuncakları, 1969’dan beri katı sektör standartlarına uygun olarak küçük parmakların kolayca tutup takabileceği ve çıkarabileceği şekilde üretilmektedir. 
 

 

Parça Sayısı 67
2 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor