Lego Duplo Büyük Duygularım 10415 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
879,99 TL

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

LEGO DUPLO İlk Büyük Duygularım terapik eğitici oyuncaklarla küçük çocukların duygusal tepkilerini keşfetmelerini sağlayın. Her biri 2 yüz ifadesine sahip olan 4 farklı karaktere sahip, okul öncesi yaştaki çocuklar, farklı ifadeler için oyuncak yüzleri ortaya çıkabilir.

Meraklı minikler, insanların farklı şekil ve büyüklükte olabildiğini fark eder ve bu kapsayıcı oyuncak, insanların nasıl farklı görünebildiklerini keşfetmelerini sağlar. Küçük çocuklar, renkli yapım şeması üst üste dizip figürleri inşa ederken yaratıcılıkları ve küçük kas gelişmeleri gelişir. Oyuncak karakterinin saçını ve kıyafetlerini aynı renkteki yapım parçalarıyla yapımını ya da şekillerinin dağılımını yeniden inşa ederken renklerini öğrenmeyi öğrenirler.

Bu LEGO DUPLO oyuncağı, minik parmakların keşfi için farklı dayanıklılıkta üretim parçaları içerir ve açık uçlu yaratıcılık küçük insanlara verir.

Uygulamalı LEGO DUPLO İlk Büyük Duygularım setiyle çocukların yaşadıkları ifade etmelerine yardım edin. Okul öncesindeki çocuklarda öz gelişme için tasarlanan 4 karakterin biri, mutlu ve rahatsız olmak üzere 2 yüz ifadesiyle büyük ve çocukların neden bazen büyük duyguları hissetmelerini keşfetmelerini sağlar.

LEGO DUPLO İlk Büyük Duygularım seti, 18 ay ve üzeri okul öncesi yaştaki çocukların farklı duygu durumlarını anlamalarını sağlamak için yüz ifadeli 4 karakter içerir. Üst üste dizilebilen oyuncakta 8 yüz ifadesi ve 4 peruk olmak üzere 23 yapım parçası bulunur, bu sayede sınırsız ayarlarla oyun zamanı hep ilginç kalır

 

Karakter oyuncakları, meraklı minik parmakların keşfederken eğleneceği farklı özellikler renkli peruklar içerir.

 

Okul öncesindeki çocuklar için sosyal ve duygusal rol yapma oyuncakları LEGO DUPLO oyun paketleri, çocukların açık çocuklarla oyunlarla öğrenmeyle tanışan kapsayıcı karakterler ve bilinen sahnelerle dolu.

 

23 parçalı set, 12 cm boyunda figürler içerir.

 

Parça sayısı: 23

Kutu ölçüsü: 38,2 x 26,2 x 70,5 cm

Ağırlık: 0,545 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor