Lego Alfabe Kamyonu 10421 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
1.199,99 TL 1.079,99 TL
10%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Okul öncesi çağdaki çocuklar için LEGO DUPLO Kasabası Alfabe Kamyonu yapımı oyuncağıyla miniklere harfleri öğretin.

Bu yaratıcı alfabe oyunu, eğlendirirken öğretilir. Küçük çocukların römorku oyuncak kamyona takarak 2 LEGO DUPLO şeklinin yapımını geliştirir ve indirmesine yardım ederken, harfleri tanımaya başlar, renkleri öğrenir, dil öğrenir ve küçük kasları gelişir.

LEGO DUPLO ABC kitabı ve anne babalarla birlikte eğlenceli alfabe parçaları için teyp şeklinde bir parça gibi yaratıcı ayrıntılar içerir. Bu eğlenceli oyuncak, küçük çocukların oyuncakları kamyonlarına binip yeni maceralara atılırken yaratıcı hikayeler icat etmeye teşvik eder!

 

Açık uçlu oyunlar, kendini ifade etmeyi ve öğrenmeyi küçük çocukların ellerine veren LEGO DUPLO yapım oyuncakları ile onlara harika bir başlangıç ??verin.

Eğlenceli LEGO DUPLO Kasabası Alfabe Kamyonu üretim oyuncağıyla okul öncesi çağdaki çocukları kelimeleri hazırlamaya hazırlayın. Küçük çocuklar, römorku yazıp alfabe yazmayı yükleyerek eğlenirken Harfleri öğrenirler. Bu set, ayrıca hem okul öncesi dönemdeki çocukları, hem de anne babaları için eğlence dolu oyun zamanlarında küçük çocukların alfabe şarkılarını anlatıyor, ardından da Okuma teşviki için bir teyp içeriyor.

ayrılabilen, sürülebilen bir kamyon, 2 LEGO DUPLO® bulunur ve 26 adet karakterli yapım parçası içerir. Küçük çocuklar, yapım içeriği renklerine göre gruplandırır, birleştirme kamyona bindirerek kendi bileşenlerini oluşturur, sonra kamyonu sürer

 

Okul öncesindeki çocukların şarkı numaralarını teşvik eden oyuncaklar için bir LEGO DUPLO teyp ve Harfleme okumaları için bir kitap ile birlikte gelir. Çeşitli karakterler ve sahnelerle dolu LEGO DUPLO oyun setleriyle okul öncesi çağdaki çocuklar, açık alternatif yaratıcı oyunlar yoluyla öğrenmeyle tanıştırın.

 

36 parçalı setteki oyuncak kamyonun saklanabileceği 11 cm, uzunluğu 14 cm, genişliği 7 cm'dir.

 

Parça sayısı: 36

Kutu ölçüsü: 38,2 x 26,2 x 9,4 cm

Ağırlık: 0,835 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor