Lego Yaratıcı Uzay Gezegenleri 11037 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
929,99 TL

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

LEGO Classic Uzay Gezegenleri oyuncağı, 5 yaş ve üzeri genç astronotları ve yıldız değişimlerini bir yaratıcı üreme yolculuğuna çıkarır. Kolay inşa edilen güneş sistemi oyuncağı, astronot ve uzay mekiği modeli; İnşa etmek, oynamak ve daha önce hiçbir LEGO severin gitmediği kapsamlı cesurca çalışmak isteyen çocuklar için idealdir.

Çocuklar, renkli yapım detaylarını birleştirerek bir uzay roketi, uzaylı ve astronotun yanı sıra Mars, Dünya, güneş ve halkalarıyla Satürn'ün olduğu bir mini güneş oyuncak sistemi inşa eder. Uzay modelleri daha sonra alternatif renkler, görünür, gözler, ifadeler ve modelin geçişini sağlayan bir stantla kişisel olarak çözülebilir. Hatta gece parçaları için kusurlu üretim parçaları bile var. 8 gezegenli tam bir güneş sistemi dahil alternatif model önerileriyle kozmik yenilikçilik devam ediyor. Rehberler ve dijital özellikler, LEGO Builder'da da bulunur.

LEGO Classic oyuncakların fikir ve ilhamla dolu ve anne-babaların çocuklarıyla yapım eğlencesini ve gelişimsel aşamalarını paylaşmasını sağlar.

 

Kolayca yapılan 5 modelle uzaya fırlatın: uçları bir güneş sistemi, uzay roketi, komik uzaylı, muhteşem astronot ve ünlü halkalarıyla Satürn. Modelinizi canlı renkler ve yaygın olarak çoğaltma parçalarıyla öne çıkarın. Sonra Dünya'ya dönmeden önce evrendeki en olağanüstü eserler için 10 yeni fikre göz atın!

 

5 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, sınırsız bir şekilde yeniden düzenlenebilen LEGO Classic Uzay Gezegenleri seti ile bir yaratıcı rotasyon yolculuğuna fırlatılması. Çocuklar bir güneş sistemi (Mars, Dünya ve güneş) inşa eder ve renkli geliştirme donanımlarını birleştirerek bir oyuncak uzay roketi, astronot ve halkalarıyla Satürn'ü yapar. Alternatif sunar, gözler, ifadeler ve dahili olarak çoğaltma parçaları gibi özel parçalar, ürün özelliklerini kişiselleştirmeye teşvik eder.

 

Bir rehber, 8 gezegenli güneş sistemi dahil alternatif üretim önerileri sunar. Uzay modellerini, güneş oyuncaklarını, uzay mekiği roketlerini, astronotları ve uzaylıları seven çocuklar, doğum günü, yılbaşı ya da başka herhangi bir zamanda bu seti hediye olarak almaya bayılacak.

 

450 parçalı üretim seti  Uzay roketinin 12 cm olmasına rağmen modellerin boyutları, küçük model severiniz tasarımı değiştikçe büyüyüp küçülebilir

 

Parça sayısı: 450

Kutu ölçüsü: 28,2 x 26,2 x 7,6 cm

Ağırlık: 0,61 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor