Sunman X-Shot Excel Crusher 48 Mermili Sünger Dart Atan Silah 67 cm S00036382 | Asker ve Silah Setleri | Oyun Setleri | Toolstoy
1.999,99 TL 1.749,99 TL
13%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Excel Crusher 48 Mermili Sünger Dart Atan Silah’ı elinde tutan sensin. Ona karşı kazanacağını düşünenlerin bir daha düşünmesine gerek yok. Crusher, asla ikinci olmaz!

 

Zaferin kapısını aralayan Crusher, 27 metre uzağa mermi fırlatabiliyor. Heyecanı ve aksiyonu yüksek kapışmalarda ondan kim kaçabileceğini düşünüyorsa yanılıyor. Sen hedefini belirledikten sonra gerisi kolay! Ancak kapışma kızıştığında onlara silahın gerçek gücünü gösterme vakti geldi demektir. Tetiğe basılı tut ve kolu çekerek rakiplerini şaşırt. Otomatik olarak dönen kemere, 48 darttan 35’ini yerleştir ve onları saniyeler içinde belirlenen hedeflere doğru nasıl fırlattığını izle. En olası olmayan durumda dartların biterse kemerini çıkart, kolayca yeniden doldur ve kaldığın yerden devam et!

 

Can yakmayan yumuşak sünger dartlara sahip silah ile çocuklar arkadaşları ile vakit geçirirken güvenli bir şekilde sosyalleşirler. Keyifli vakit geçirirler.

 

Kutu içerisinde; dart atan silah ve 48 adet sünger mermi bulunmaktadır.

 

Ürün ölçüsü: 67 cm

 

Kutu ölçüsü: 70 x 10 x 32 cm

 

Ağırlık: 1,730 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor