Lego Çiftlikte Hayvanların Bakımı 10416 | Lego | Eğitici Oyuncaklar | Toolstoy
1.749,99 TL 1.569,99 TL
10%

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 

Çiftlik oyun setlerini yedi küçük bir çocuk biliyor musunuz? Çiftlikte Hayvanların Bakımı seti, minik hayvanseverler için ideal bir hediyedir. 2 yaş ve üzeri çocuklara yönelik bu eğitici oyuncak, gerçek hayattan rol yapma faaliyetleri ve çiftlikte yeni dostlar edinmeyi yedi tüm küçük çocuklar mutlu olacak, koyun, inek ve tavuk figürleri gibi 8 LEGO DUPLO hayvan içerir.

Küçük çocuklar için özelliklerle dolu bu çiftlik oyuncağı, yetişkinlerin okul öncesi yaştaki çocuklarına hayvanları beslemeyi ve onlara bakmayı öğretirken ailece bakım oyunlarına kendilerini kaptırmalarını sağlar. Çiftlikteki çiftçi, çocuk figürünün ineklerini yıkayıp ineğe ve danasına yedirmesine yardım ediyor. Tavuk kurulumunda anne tavuk, civcivleriyle ilgilenir. Minikler ayrıca sembollere bindiklerini ve onlara saman yedirdiklerini hayal edebilir.

Bu eğitici oyuncak, küçük çocukların keşfedip birleştirebileceği şekilde tasarlanmış renkli üretim parçalarından oluşur, problem çözme yetenekleri ve küçük kas becerileri geliştirme.

LEGO DUPLO Kasabası Çiftlikte Hayvanların Bakımı ile küçük çocuklara hayvanlarla hoşgörü öğretin. Özelliklerle dolu bu çiftlik oyun seti, sürekli taşıma oyunu fırsatı veren 8 hayvan karakteri içeriyor. Çocuklara hayvanlara nasıl bakılacağı ve çiftliğin farklı alanları birlikte keşfederken değerli öğrenme anlarını bulurlar.

 

LEGO DUPLO Kasabası Çiftlikte Hayvanların Bakımı, erkek ve kız çocukların yoğun bir çiftçi rolü oynamasını sağlar.

 

Bir çiftlik evi, ahır, küme tavuk ve samanlık, ayrıca 2 at, bir koyun, kedi, inek, tavuk ve civcivler olmak üzere 8 rakam içerir. Bu özelliklerle dolu gelişimsel çocuk oyuncağı, okul öncesindeki yetişkinler çiftlikte yeni arkadaşlar edinirken bakım oyunları oynamasına ve hayvanlara karşı empati geliştirmeye yardımcı olur

 

Küçük çocuklara yönelik bu çiftlik oyuncağı, hikaye anlatımını yaşamak için çok sayıda parça içerir. Böylece okul öncesindeki çocukların hayvanları beslenebilir, hatta kürekle kakasını temizleyebilir. 2 yaş ve üzeri hayvansever okul öncesi çocukları için bu hediye, çocukların ilgi alanlarını keşfedip geliştirmeleri geliştirirken ailece eğlenceli çiftlik oyunlarına olanak tanır. Bu eğitici oyuncak, küçük çocukların keşfedip birleştirebileceği şekilde tasarlanmış renkli üretim parçalarından oluşur

 

74 parçalı setteki çiftlik evinin 23 cm, genişliği 27 cm, derinliği 14 cm'dir.

 

Parça sayısı: 74

Kutu ölçüsü: 345,6 x 28,2 x 11,8 cm

Ağırlık: 1,199 kg

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor