Eichhorn Baby Pure Rattle Ring 100005723 | Bebek Oyuncakları | Anne ve Bebek | Toolstoy
649,99 TL

Sepete Ekle
Saat 14.00'e Kadar     300 TL Üzeri            İnternete
   Aynı Gün Kargo      Ücretsiz Kargo         Özel Fiyat

  

 
Eichhorn Baby Pure çıngıraklı yüzük - Eichhorn Baby Pure - bebek serisi doğal malzemeler, yumuşak renkler ve net şekillerle etkileyicidir. Hissetme boncukları, aynalar, ziller veya yorgan gibi dokunsal unsurlar çocukların duyusal algısını ve motor becerilerini geliştirir.
Dokunsal takılar – Baby Pure çıngıraklı yüzük, yüksek kaliteli kayın ağacından yapılmıştır ve farklı dokunsal takılara sahiptir.
Çıngırak efekti - Çıngırak halkası sallandığında içindeki toplar ses çıkarır. Çocuklar eğimi deneyebilir ve böylece topların hacmini ve hızını etkileyebilir.
Yüksek kaliteli malzeme – Eichhorn çıngıraklı halkanın üretiminde yalnızca sürdürülebilir ormanlardan elde edilen %100 FSC ahşap kullanılır. Yaşamın ilk aylarından itibaren bebekler için uygundur.
Eichhorn - Geleneğe sahip ahşap oyuncaklar - 70 yılı aşkın süredir kaliteli ahşap oyuncaklar üretiyoruz. Eğitsel açıdan değerli olan ürünlerimiz, hissetme, istifleme, itme ve vidalamayı birleştirerek en erken çocukluktan itibaren motor becerileri ve yaratıcılığı teşvik eder.

Benzer Ürünler

Ürünler yükleniyor